AZ ELMÚLT ÉVEK JELENTŐSEBB PROJEKTJEI:

 

Napelemes rendszer telepítése a Hiezl Auótóház Kft. telephelyén - Baja

Kedvezményezett neve: HIEZL Autóház Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: Napelemes rendszer telepítése a Hiezl Auótóház Kft. telephelyén - Baja

Szerződött támogatás összege: 1 940 000 Ft

Támogatás mértéke: 100 %

Projekt befejezési dátuma: 2020.12.02.

Projekt azonosító száma: GINOP-4.1.3-19-2019-01311

PROJEKT TARTALMA:

A HIEZL Autóház Kft. jogelődjével több mint 20 éve működő vállalkozás, az autókereskedés több márka képviselete, új és használt autókkal egyaránt foglalkozik, mely biztosítja a folyamatos és stabil működést. Cégünk közel 1 évtizedes fennállása folyamán folyamatosan fejlődött és bővült. Kiemelten fontos számunk ügyfeleink professzionális kiszolgálása és a kiemelt minőségű termékek gyártása mellett, hogy munkatársaink a 21. század diktálta feltételeknek megfelelő munkakörülmények között tudjanak dolgozni.
Ezen törekvéseink, valamint a környezettudatosság felé való elkötelezettségünk okán terveztük és valósítottuk a 6500 Baja, Kölcsey 73. szám alatti telephelyünkön lévő épület tetejére napelemes rendszer telepítését. A rendszer 10,05 kWp teljesítménnyel 3 fázisra kötve biztosítja jelenlegi fogyasztás nagy részét kiváltani.

Napelemes rendszer telepítése a Hiezl Auótóház Kft. telephelyén - Kiskunhalas

Kedvezményezett neve: HIEZL Autóház Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: Napelemes rendszer telepítése a Hiezl Auótóház Kft. telephelyén

Szerződött támogatás összege: 3 000 000 Ft

Támogatás mértéke: 100 %

Projekt befejezési dátuma: 2020.11.23.

Projekt azonosító száma: GINOP-4.1.3-19-2019-01297

PROJEKT TARTALMA:

A HIEZL Autóház Kft. – jogelődjével több mint 20 éve működő vállalkozás, az autókereskedés több márka képviselete, új és használt autókkal egyaránt foglalkozik, mely biztosítja a folyamatos és stabil működést. Cégünk közel 1 évtizedes fennállása folyamán folyamatosan fejlődött és bővült. Kiemelten fontos számunk ügyfeleink professzionális kiszolgálása és a kiemelt minőségű termékek gyártása mellett, hogy munkatársaink a 21. század diktálta feltételeknek megfelelő munkakörülmények között tudjanak dolgozni. Ezen törekvéseink, valamint a környezettudatosság felé való elkötelezettségünk okán terveztük és valósítottuk meg a 6400 Kiskunhalas, 078/194 hrsz. alatti telephelyünkön lévő épület tetejére napelemes rendszer telepítését. A rendszer 15 kWp teljesítménnyel 3 fázisra kötve biztosítja jelenlegi fogyasztás nagy részét kiváltani.